کاشی کار یا نصاب کاشی ، به کسی گفته می شود که کار نصب کاشی در ساختمان را با دانش و تجربه خود انجام می دهد. بهترین کاشی کار ، باید یک کار منظم و تمیز را با طرح دلخواه و انتخابی شما انجام دهد. کاشی کاری در قسمت هایی مانند سرویس بهداشتی و حمام بسیار رایج هستند.

 

کاشی کار در تهران

کاشی کار و نصاب کاشی

 

انواع کاشی و کاشی کاری

کاشی کف جذب آب پایین، مقاومت و استحکام بالا و قطر بیشتر

 کاشی دیوارجذب آب بیشتر و لعاب بیشتر  

 کاشی پرسلانی و کاشی گرانیتی استحکام بسیار بالا و مقاومت در برابر فشارهای خارجی

 

قیمت نصب کاشی و سرامیک

عوامل بسیار زیادی در تعیین قیمت کاشی ‌کاری ساختمان و قیمت کاشی کاری ساختمان

متراژ کار،

 نوع کاشی،

 نوع کاشی‌کاری،

 کیفیت کاشی‌کاری و …

 

کاشی کار و مصالح رایج در کاشی کاری و سرامیک کاری

معمول ترین ملات کاشی کاری و سرامیک کاری استفاده از چسب سرامیک و همینطور ملات های رایج کاشی می باشد.ولی در مواقعی مثل کار در ارتفاعات و مکان هایی که افتادن سرامیک خطرناک است و همینطور در مواردی که  نیاز به استحکام و ماندگاری بیشتری داریم ، از اسکوپ سرامیک و چسب سرامیک استفاده میشود .روش کار به این صورت است که  ابتدا پشت سرامیک را با سنگ و یا هر ابزار تیز بریدگی ایجاد می نمایند و تعدادی از اسکوپ ها را به سرامیک متصل نموده ، و با چسب اسکوپ ،اسکوپ را بر سرامیک چسبانده و بعد از خشک شدن چسب به اسکوپ، سرامیک را کار گذاری میکنند.

 

اینکه مکان مورد نظر برای نصب کاشی و کاشی کاری موچک و قناس است و یا بزرگ و مسطح با دسترسی راحت تاثیر زیادی در قیمت نصب کاشی دارد . مسلما مکان های کوچک دشواری زیادی براینصب کاشی دارند . همچنین در ساختمان هایی که آسانسور ندارند نیز ، حمل کاشی و سرامیک توسط نصاب کاشی تا محل کاشی کاری هزینه ای در بر دارد .

 

خدمات نصب کاشی

نصب کاشی با چسب

نصب کاشی و سرامیک

کاشی کاری مدرن

کاشی کاری ساده

 

طریقه نصب کاشی با استفاده از دوغاب ماسه و سیمان

طریقه کار نصاب کاشی : نصب اولین کاشی از نبش در و دربند و از پایین به بالا شروع می گردد . ابتدا مکان مورد نظر را تمیز می کنند و سپس سطح آن را با آب خیس می کنند. مقداری خاک رس چرب را به صورت ملات خمیری سفت در آورده کاشی را در آب فرو برده به اندازه ۲ تا ۳ سانتیمتر از دیوار فاصله داده آن را شاقولی نگهداشته قدری از ملات خاک رس را در ناحیه بالای کاشی طوری قرار می دهیم که لبه کاشی را نگه داشته و به دیوار نیز تیکه کند .

کاشی های بعدی یکی بعد از دیگری به وسیله مقدرای بسیار کم ملات خاک رس نصب می گردد تا رج اول به انتهای دیوار برسد .

پس از اتمام رج اول و دوغاب ریزی پشت آن شروع به نصب رج دوم بر روی رج اول نموده و در امتداد بند عمودی نصب و رج های بعدی تا ارتفاع لازم ادامه پیدا می کند . نکته قابل توجه ای که می بایستی رعایت شود بندهای افقی و عمودی در یک خط قرار گرفته باشد تا پس از بندکشی به زیبایی کار صدمه نزند .

پس از پایان کاشی کاری فواصل بین کاشی ها با ملات پودر سنگ و سیمان سفید که به نسبت ( ۱ بر ۲ ) ساخته می شود پر شده و با پارچه نرم سطح کاشیکاری از ملات بندکشی تمیز می گردد .

 

 



ostadkaar کاشی ,سرامیک ,کاری ,ملات ,دیوار ,ساختمان ,کاشی کاری ,نصاب کاشی ,مکان مورد ,سرامیک کاری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گزارش هایی از مشکلات خیریه ها رئال مادرید آنلاین عمومی مباحث مربوط به راه اندازی سایت کارت تخفیف 6 دکتر ساسانی متخصص پوست و مو